17/02/2024
Kek paling dekat dengan umah tapi paling lambat akak post kat FB ni.. betapa busy nya tugas guru sekarang kan.
30 Disember 2023
Akmal & isteri
Tak terlambat untuk akak ucapkan Selamat Pengantin Tahun lepas… hehehe..
“Ada orang kata buat kek ni senang, campak2 jer jadi…”
Hehehe… sbb hakak ko ni mmg hebat, lahir2 jer mmg boleh buat kek.. (wek wek keluar dr perut mak terus pandai buat kek…) 🤭🤭🤭
xyah bayar ribu2 pe kelas,
xyah nagis tepi bucu sbb kek bantat,
Xyah melecur sana sini sbb terkena oven,
Xyah kena tipu pengantin xbayar kek,
Xyah kena kecam dgn org sekeliling,
Xyah semua tu…
Terus jd kek2 akak yang cantik n sedap ni… (pujilah diri sendiri)
So akak xharap untuk dijulang dan dimegah2kan hasil kerja hakak, tapi akak sgt2 menghargai dan berterima kasih dengan pelanggan2 akak yg masih setia dan percaya dengan hasil tangan hakak.
Don’t worry, pilihan ditangan anda. Kalau bukan dengan hakak, tapi hormat dan hargailah air tangan dan hasil karya kawan2 akak yang lain. Mereka tidak golek2 terus berjaya seperti sekarang.
Thank You semua, bukan meluah tapi berkongsi pengalaman. Biar semakin lama kita hidup semakin banyak pengalaman yang kita timba. Kerana semua ini yang akan mendewasakan kita.
Jadilah resam padi, semakin tua semakin berisi, semakin tunduk kebumi.
BUKAN
Resam lalang, semakin tua, semaking ringang yang akhirnya kosong dan terbang dibawa angin melayang tanpa arah dan tujuan.