Dotties kafe

Dotties kafe Tempat tempias nafsu perut penduduk bumi

04/08/2023
Red velvet cookies, semestinye padu.. freshly baked n premium ingredients             alam
02/02/2023

Red velvet cookies, semestinye padu.. freshly baked n premium ingredients

alam

30/01/2023

30/01/2023

30/01/2023

30/01/2023

    🍓
30/01/2023

🍓

Hai, jemput cuci mata dulu😉Saya open order Canelé versi HALALSelama ni sy hanya tgk gambar je sebab kebiasaanye kuih ni ...
24/10/2022

Hai, jemput cuci mata dulu😉
Saya open order Canelé versi HALAL
Selama ni sy hanya tgk gambar je sebab kebiasaanye kuih ni tak halal sebab mengandungi alcohol atau rum..

rasa dia mcm mana?
luaran yang rangup, melekit dan sedikit berkerak dengan rasa manis-manis pahit (kerana gula yang caramelized) dilawan p**a dengan bahagian dalamnya yang lembut, berongga dan dipenuhi krim kastard mewah. Memang tidak akan cukup sebiji! Nak cuba? Mari tempah dulu.. freshly baked setiap hari. click link dibio

25/03/2022

Dah ada kukis raya ke belum? Tak lengkap raya kalau pagi raya takde biskut raya atas meja.. meh pilih2 ada 6jenis pilihan hot selling kita

.“Kena repeat lagi...”Haaaa mmg kalau main dgn kudap2 ni tiada penghujung yaa asyik repeat laaa jawab dia 🙈Boleh order a...
24/09/2021

.
“Kena repeat lagi...”

Haaaa mmg kalau main dgn kudap2 ni tiada penghujung yaa asyik repeat laaa jawab dia 🙈

Boleh order and try sekarang ya 💕

.Tak tau nak snacking apa hari nie? Why not this? Our new product. It's yummie & crunchy!Available in frozen as well😍😍  ...
24/09/2021

.
Tak tau nak snacking apa hari nie? Why not this? Our new product. It's yummie & crunchy!
Available in frozen as well😍😍

Brownies tower, thank youRM50 | Size 8’
31/08/2021

Brownies tower, thank you

RM50 | Size 8’

Fudge brownies, Thank you As for order Plain Brownies RM35 | Size 8’
31/08/2021

Fudge brownies, Thank you As for order

Plain Brownies RM35 | Size 8’

Congobar, Thank you for orderRM35 | Size 8’
31/08/2021

Congobar, Thank you for order

RM35 | Size 8’

Mix fruit Burnt cheesecake, thank you eggy for orderRM45 | size 6’
31/08/2021

Mix fruit Burnt cheesecake, thank you eggy for order

RM45 | size 6’

Thank you puan Mas order brownies tower utk ibu tersayang.. Happy birthday 🎈
26/08/2021

Thank you puan Mas order brownies tower utk ibu tersayang.. Happy birthday 🎈

25/08/2021

Belgium cookies rangup ini mengunakan callebout chocolate diatasnya pasti MEMBUATKAN anda terbuai & TAK JEMU untuk menikmati😍

ALMOND BLACKThornyang terbaru dipasaran.. kukis durian crunchy..freshly bake,order baru buatKukis dgn taburan badam penu...
08/08/2021

ALMOND BLACKThorn
yang terbaru dipasaran.. kukis durian crunchy..freshly bake,order baru buat
Kukis dgn taburan badam penuh disaluti coklet beryls lemak manis rasa DURIAN yg memukau.. inti dalam badam sebiji
Harga pengenalan RM25 / 30pcs

🧡beli dishopee Click 👉🏻 https://shopee.com.my/dottieskitchen?smtt=0.0.9

COOKIES KEGILAAN RAMAI 😱Harini beli, esok beli lagi, minggu depan beli lagi. Kenapa amazing sangat cookies ni 😍Haaaa nak...
08/08/2021

COOKIES KEGILAAN RAMAI 😱

Harini beli, esok beli lagi, minggu depan beli lagi. Kenapa amazing sangat cookies ni 😍

Haaaa nak tau tak kenapa?! All our product are FRESHLY BAKE EVERYDAY.

all made with LOVE and guna PREMIUM INGREDIENTS 🍫

🍫 CALLEBAUT chococlate

New hot selling cookies

🍪Sea salt cookies - cookies in a tub with melted chocolate and sea salt
Red velvet cookies - Cookies with chocolate chip and almond nibs

Promo 8.8
Only RM15💥 RM15 💥
Valid 8.8 - 13.8.21

30/03/2021

Bahang raya kian terasa.
Kami jual, kami makan..the best cookies raya ever! Bahan premium.. tidak terlalu manis.

Setiap tahun tak cukup stok. sampai kami punya sendiri pun terpaksa korban kan untuk customer 😄
Homemade tau bukan dari kilang. Bukan repack.

Dengan balang kedap udara design exclusive, tak payah nak salin bekas. hidang terus atas meja.

Serious rasa gah giler bila jamu tetamu dengan cookies Dotties kitchen

Harga berbaloi, kualiti terbaik, rasa mewah😍
Pm atau tinggalkan no hp nanti agent kami akan whatsapp

🌙Syawal tetap dirai..🌙Usah bersedih adik kakok, meh serikan raya dengan pelbagai kukis InsyaAllah Sedappp semua cookies ...
24/03/2021

🌙Syawal tetap dirai..🌙

Usah bersedih adik kakok, meh serikan raya dengan pelbagai kukis InsyaAllah Sedappp semua cookies dari Dotties Kitchen

Macam2 dah kuih raya lalu lalang depan mata ni. Rasa nak oder sume. Tapi, sebelum oder untuk raya, kena la rasa dulu. Baru tau hat mana berkenan di hati kan ❤️

KHAS UNTUK ANDA

Tester Box 6 in 1
✅ 30pcs 1box
✅ mix 6 JENIS kukis

💰 RM15 1box

📲Jom pm saya untuk masuk list,
Atau dapatkan dari agent berdekatan

13/02/2021

Ramai yang tak tahu dah masuk 2021 ni wujud lagi ke biznezz tanpa modal.? Ye la semua benda perlukan duitttt sekarang. B...
12/02/2021

Ramai yang tak tahu dah masuk 2021 ni wujud lagi ke biznezz tanpa modal.? Ye la semua benda perlukan duitttt sekarang.

Betul. Biznezz macam ni wujud.
👉🏻sangat fleksibel
👉🏻tak perlu keluarkan modal
👉🏻tak perlu pegang stock
👉🏻tak perlu pos barang

"Lagi?"

hanya guna phone tu buat Posting. Keep branding yourself. Sekarang kan semua di hujung jari.

❤️Group support
❤️ayat posting
❤️gambar produk dah edit n gambar testimoni
❤️Rewardzzz setiap bulan

Nak tahu detail. Mehh wsp

Dekat mana nak cari TART NENAS sedap? tak payah jauh2..DEKAT saya pun adeKenapa namanya Tart gendut? Kulit tart yang geb...
10/02/2021

Dekat mana nak cari TART NENAS sedap? tak payah jauh2..DEKAT saya pun ade
Kenapa namanya Tart gendut? Kulit tart yang gebu berlemak manis sekali ngapp penuh mulut.. inti yang sangat sedapp masam manis yg balance..Sedap! Rasa sedikit rangup. Rasalah sendiri

05/01/2021

Kesukaan ramai 😍gebu dan melt dalam mulut.. rasa lemak lemak manis dan sedikit masam dari nenas..sebalang hanya RM20.. nak order boleh tekan link whasapp dekat bio

Address

Jalan Astriod U5, Pinggiran Subang
Shah Alam
40150

Telephone

+60126807726

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Dotties kafe posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Dotties kafe:

Videos

Share


Other Shah Alam bakeries

Show All

You may also like